Ištrinkite savo paskyrą
Kaip ištrinti „Mission Pro“ paskyrą ir atsargines kopijas debesyje programėlėje.
Savo paskyrą galite ištrinti „Mission Pro“ programėlėje.
Sąranka → Prenumerata → Jūsų planas → Ištrinti paskyrą
Tai visam laikui ištrina jūsų paskyrą ir visas jūsų atsargines kopijas debesyje. Šio veiksmo atšaukti negalima.
Bet kokia „App Store“ ar „Google Play“ prenumerata apmokestinama atskirai, todėl norint sustabdyti būsimus mokesčius ją reikia atšaukti ten.