Programėlėje: Slėpti mano vietą
Privatumas, atsarginės kopijos ir valdymas
Nuspręskite, kas jus mato, apsaugokite savo duomenis ir turėkite atsarginę kopiją.
screenshots/privacy/reveal.png
Grupėje su režimu Stebėtojo niekas jūsų nemato, kol savininkas jūsų neatskleidžia ir jūs nesutinkate. „Slėpti mano vietą“ bet kada sustabdo dalijimąsi vieta, o veiklos zonos sustabdo dalijimąsi už savininko nustatytų zonų.
Nustatykite šifravimo raktą skiltyje „Sąranka“, ir įrenginiai, turintys tą patį raktą, vietiniame tinkle keisis šifruotais duomenimis. Ryšiai su „Mission Pro“ serveriu perduodant yra šifruojami. Eksportuokite savo duomenis kaip ZIP, apsaugotą keturių skaitmenų PIN, arba įjunkite atsargines kopijas debesyje prisijungdami el. paštu. Strigčių ataskaitas galite išjungti.
Ką galite daryti
- Paslėpkite savo vietą bet kada
- Į Stebėtojo grupės prašymą atsakykite „Rodyti mano vietą“ arba „Likti paslėptam“
- Šifruokite vietinio tinklo srautą bendru raktu
- Apsaugokite eksportus keturių skaitmenų PIN
- Kurkite atsargines kopijas debesyje
- Išjunkite strigčių ataskaitas
- Ištrinkite paskyrą ir atsargines kopijas debesyje programėlėje
screenshots/privacy/backup.png
Atsarginės kopijos ir eksportas
Susiję vadovai
Prisijunkite kodu, QR kodu ar nuoroda
Prisijunkite prie grupės šešių simbolių kodu, nuskenavę QR kodą arba iš kvietimo nuorodos.
Sužinoti daugiauDaugiau funkcijų
Grupės, komandos ir rolės
Sukurkite grupę, pakvieskite žmones ir pasirinkite, kiek valdymo išlaiko savininkas. Kiekvienas narys gauna komandos spalvą ir rolę.
Sekimas realiuoju laiku
Matykite kiekvieną narį ir sekiklį viename gyvame žemėlapyje, sekite bet kurį iš jų ir gaukite įspėjimą, kai jis nutolsta per toli.
Žemėlapio objektai
Brėžkite žymeklius, linijas, apskritimus ir daugiakampius, pridėkite nuotraukų ir dalinkitės jais su grupe.